Back in black

Nr Låt Text & Musik
1. Hells Bells Young/Young/Johnson
2. Shoot To Thrill Young/Young/Johnson
3. What Do You Do For Money, Honey Young/Young/Johnson
4. Given The Dog A Bone Young/Young/Johnson
5. Let Me Put My Love Into You Young/Young/Johnson
6. Back In Black Young/Young/Johnson
7. You Shook Me All Night Long Young/Young/Johnson
8. Have A Drink On Me Young/Young/Johnson
9. Shake A Leg Young/Young/Johnson
10. Rock’n’Roll Ain’t Noise Pollution Young/Young/Johnson
  • Spelades in i Compass Point Studios i Nassau, Bahamas och mixades i Electric Lady Studios i New York
  • Producerad av Robert John ”Mutt” Lange och mixad av Tony Platt.
  • Officiellt release datum 25 juli 1980
  • Lineup:
    Angus Young – gitarr
    Malcolm Young – gitarr
    Brian Johnson – sång
    Phil Rudd – trummor
    Cliff Williams – bas