I dag fyller Acdcmachine 10 år.

Ordförande, vid pennan, minns tillbaka till dagen då han startade hemsidan Acdcmachine. För från början var det bara en hemsida och en vilja av glöd att göra något nytt!

Den sjätte april 2009 var hemsidan klar och första nyheten publicerades, en nyhet om ett AC/DC konvent i Norge.

Det var kanske där drömmen om ett eget AC/DC konvent föddes till liv? Några månader senare blev vi kontaktade av Ibis Hotell om att göra ett evenemang på deras hotell i Hägersten. Givetvis var det ett guldläge som vi såklart tackade ja till. Om man spolar fram bandet till nutid, så har vi blivit intervjuade av Sweden Rock Magazine, gästat TV4 som AC/DC experter, vi medverkade under ”Rock Or Bust” videoinspelningen, vi har gjort medlemsresor tillsammans, vi har en officiellt godkänd fanklubb, ett eget fanzine och har precis gjort ett evenemang där syftet varit att öka kännedom om demenssjukdom.

Skulle någon berättat det här för mig när jag precis lanserat första utkastet av Acdcmachine så hade jag nog skakat på huvudet och gått åt ett annat håll.

Men Acdcmachines motto har alltid varit det samma, vi levererar alltid de senaste nyheterna om AC/DC men vi bryr oss inte om ryktesspridning eller rena spekulationer. Det är därför man inte kan läsa på vår hemsida eller facebook-sida vilken färg Angus Young har på sina kalsonger eller rena spekulationer som Aftonbladet eller någon annan tidning publicerat.

Jag vill rikta ett stort tack till hela teamet bakom Acdcmachine för det vi skapat tillsammans och ser fram emot nästa tio år. Jag vill också passa på att tacka alla medlemmar som stödjat oss genom åren.