Idag är det 11 år sedan vi startade Acdcmachine. Ordförande, vid pennan, minns tillbaka till dagen då han startade Acdcmachine. ”Det har varit en fantastisk resa, som långt ifrån är slut. Jag minns första artikeln vi gjorde den 6 april 2009 som handlade om ett AC/DC konvent i Oslo”

Ett AC/DC konvent kommer att hållas i Oslo 12-15 juni. Anledningen är AC/DC konserten 15 juni på Valle Hovin stadium. Ett antal olika cover band kommer uppträda bland dessa hittar vi namn som: ”Whole Lotta Rosies”, ”Backstreet Girls”, ”Big Balls – a tribute to Bon Scott”, ”Heatseekers” och ”Love Hungry Man”

https://www.acdcmachine.com/biggest-ball-of-them-all/

För att fira årsdagen har vi valt att starta en kampanj för nya medlemmar. Vi erbjuder 1 år gratis medlemskap av nivån ”Brons” om man väljer att gå med i fanklubben. Det innebär i praktiken att man köper ett år och får andra året gratis.

Teckna medlemskap här:

Och så till dagens höjdpunkt, vi har under perioden 15/3-5/4 haft en tävling på sidan, där vi lottar ut en valfri Malcolm Young tavla till kunder som handlat i vår e-butik under den angivna perioden. Och vinnaren är Helen Stamelius från Västerås. Ett stort grattis från oss!