Det är drygt två månader kvar till årets ”Acdcmachine Gathering”. Ett evenemang där vi bjuder besökarna på musik från band som förvaltar AC/DC:s boogierock på bästa sätt.

På scen: Nikki Hill, AD/HD, Superposer Wannabe

Föreningen Acdcmachine är Sveriges officiella AC/DC fanklubb. I år firar vi 10 år och arrangerar ”Acdcmachine Gathering 2019”. Syftet med evenemanget är först och främst att öka kännedom om demenssjukdom men även att samla in pengar till forskningen, därför väljer vi att skänka 100% av överskottet till stiftelsen Alois Alzheimers.

★Nikki Hill★
Vi är oerhört stolta att få presentera Nikki Hill (US) till Acdcmachine Gathering 2019. Nikki kommer från Durham, North Carolina, och kan närmast beskrivas som en musikalisk tornado. Hon har gjort avtryck med sin crossover mellan rock´n´roll, soul, boogie och blues, där energi och sväng är två ledord. Nikki beskrivs bäst som en blandning av Aretha Franklin och AC/DC, Tina Turner och Little Richard. Med nyligen släppta albumet ”Feline Roots” i bagaget så kommer Nikki till Stockholm och hon hälsar att hon ser verkligen fram emot att vara en del av Acdcmachine Gathering 2019.
https://youtu.be/DvQdybv8EGE

★AD/HD – AC/DC tribute★
Som avslutande akt så ger vi alltid publiken vad de vill ha! Därför presenterar vi stolt AD/HD till Acdcmachine Gathering 2019. Dessa grabbar vet hur AC/DC ska låta, och hur det ska spelas. Med fokus stadigt i sikte på ”The Razors Edge” eran, så kommer publiken att kastas tillbaka till 1990-91. Bandet levererar till 100% och vi kan förvänta oss en AC/DC fest utan dess like!
https://youtu.be/PUWL3gEw6A0

★Superposer Wannabe★
Vårt första band ut på scen är Superposer Wannabe från Stockholm. Bandet beskrivs nog bäst som en riffmaskin med en duracellkanin som sångare. Bandet har sina rötter djupt förankrade i klassisk old school hard rock and/or roll. Influenserna har de hittat i AC/DC, Airbourne, Rose Tattoo och Johnny Cash. På frågan vad publiken kan förvänta sig av Superposer Wannabe denna kväll så kommer svaret blixtsnabbt: ”Ni kan räkna med underhållande öldrickarrock med tung-gung & glimten i ögat, samt ett röj av bara 17”. Denna kväll kan knappast inledas bättre!
https://youtu.be/A__13_u976Q

Köp biljett: https://www.tickettailor.com/events/acdcmachine/